Nemzetközi foci

Német tehetségre vadászik a Real és a Chelsea

Német sajtóhírek szerint topklubok vinnék a St. Pauli 16 éves csúcstehetségét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bild értesülései szerint Európa legnagyobb klubjai szálltak harcba a St. Paulit erősítő 16 éves utánpótlás válogatott, Sam Francis Schreck játékjogáért.

A magasan jegyzett támadó középpályásért a Chelsea és a Real Madrid is bejelentkezett, igaz, az Inter Milan, a Schalke, a Borussia Dortmund és Hamburg is figyeli a játékost. Schreck a St. Pauli U17-es együttesében pallérozódik, a válogatottban pedig az U16-os csapatnál jut szóhoz, tíz mérkőzésen egy gól a mérlege.

A klub edzője, Joachim Philipkowski a következőket nyilatkozta a Bildnek: „A terveink között az szerepel, hogy Sam a következő szezonban az U17-es csapatnál juthat szóhoz, szerződése 2016-ig köti hozzánk. Büszkék vagyunk, hogy ekkora tehetség tartozik az egyesülethez.”

A német csodagyerek úgy tűnik, elégedett jelenlegi helyzetével.„Jó kezekben vagyok itt. Remek a hangulat a csapatnál, úgy érzem, folyamatosan fejlődök. Az a célom, hogy profi játékos legyek, boldog vagyok a St. Paulinál” – mondta Schreck.

Kérdés, meg tudja-e tartani a csúcstehetségnek tartott fiút a St. Pauli, mivel a Chelsea és a Real Madrid sem mondana le egykönnyen kiszemeltjéről.

Olvasói sztorik