Nemzetközi foci

Nagyon eltette magát a PL-tehetség

Húzósra sikerült Jack Grealish tenerifei nyaralása, aminek súlyos következményei lehetnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A DailyMail nevű angol lap arról írt, hogy a Premier League egyik legtehetségesebb fiatalja, Jack Grealish nagyon csúnyán elintézte magát a nyaralása alatt. Az Aston Villa 19 esztendős játékosának jó szezonja volt, hiszen komolyabb szerepet kapott a birminghamieknél, sőt az FA-Kupában remek játékkal rukkolt elő, a szurkolók pedig hamar megszerették. A fiatal szélsőt a nyáron több topcsapat is kiszemelte magának, de ez az eset nem vet rá túl jó fényt.

Grealish a Kanári-szigeteken, pontosabban Tenerifén tölti a jól megérdemelt szabadságát, aminek minden pillanatát ki is használja. A hétvégi ivászat annyira jól sikerült, hogy éjszaka az utcán, két cigarettásdoboz mellett aludt. Első látásra úgy néz ki, mint ha pár menetet bokszolt volna Floyd Maywheatherrel. A totál részeg fiatal labdarúgónak a szerencsétlenségére felismerték, és dokumentálták az esetet. Egy 20 éves lány, Briony King a Twitter oldalára is feltette a képet, ami persze nagyon hamar végigjárta az internetet.

Az angol lap úgy tudja, hogy Grealish örülhet, ha egy fegyelmivel megússza az esetet, azt viszont nem tudja elkerülni. Nem lesz kellemes a visszatérés Birminghamben az egyszer biztos, de ebből az esetből sokat tanulhat. Nem egy óriási tehetségnek kikiáltott labdarúgót vakított el a csillogás, és a pénz. Elég, ha csak a brazil Adriano nevét megemlítjük. Grealish mindenesetre jobban tenné, ha a továbbiakban inkább a futballpályán bizonyítaná tehetségét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik