Nemzetközi foci

Vadócz Krisztián mégis távozik

Nem hosszabbítanak szerződést a magyar középpályással a svájci Grasshoppersnél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

„Egyelőre tárgyalgatunk a klubbal, és remélem, jól sikerül majd lezárni. Úgy gondolom, mindkét félnek jó lenne, ha a Grasshoppersben tudnám folytatni” – nyilatkozta a napokbana Rangadó.hu megkeresésére a Svájcban futballozó Vadócz Krisztián.

„Remélem, rövid időn belül eldől, mert már a bajnokság vége előtt elkezdtünk beszélgetni a jövőről. Nyitott vagyok a folytatásra, jó a környezet, adottak a feltételek, bízom benne, hogy tudok maradni. Attól függetlenül, hogy utazgattam jobbra-balra a karrierem során, nem a váltás lenne számomra most az elsődleges. Itt már ismernek, és az lenne a legkézenfekvőbb, ha itt folytatnám” – tette hozzá.

Ehhez képest meglepő, hogy a klub honlapjánakpénteki híre szerint honfitársunk biztosan nem vesz részt a zürichi csapat edzőtáborozásán, mert a szerződését nem újítják meg.

A harmincéves középpályás a tavaszi évadban 15 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a svájci élvonalban, és két gólt szerzett. Egy naptári éven belül harmadszor fog klubot váltani, hiszen tavaly még Dániában és Indiában szerepelt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik