Nemzetközi foci

Egyelőre nincs hely Dibusznak és Dzsudzsáknak a Herthában

Két kapusnak és egy szélsőnek távoznia kell, hogy gyarapodjon a magyar kolónia létszáma Berlinben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hosszú összeállítást készített a kicker.de a Hertha BSC csapatánál várható nyári változásokról. Dárdai Pál együttesének egyik legismertebb tagja, a 31 éves John Heitinga minden bizonnyal hazájában, a holland Ajax színeiben folytatja pályafutását. A 33 éves kameruni-német Marcel Ndjeng iránt a Paderborn érdeklődik.

A „magyar kolónia” létszáma tovább gyarapodhat a berlinieknél. Dárdai Pál után érkezett Petry Zsolt kapusedző, aki legutóbb a Hoffenheimnél tevékenykedett, most pedig 2017-ig szóló szerződést írt alá. A Ferencváros kapusa, Dibusz Dénes leigazolására akkor van esély, ha Rune Jarstein és Sascha Burchert is távozna. Mindkét kapus szerződése 2016-ig érvényes.

A Kicker is beszámolt arról, hogy Dárdai remek szakmai viszonyban van Dzsudzsák Balázzsal, akinek az idei naptári év végéig él a megállapodása a Dinamo Moszkvánál. A német lap információi szerint a klubnál élénken foglalkoznak a magyar válogatott csapatkapitányának szerződtetésével.

Erre azonban csak akkor lesz szükség, ha a szélsők közül valaki, mondjuk a 26 éves Anis Ben-Hatira távozik. A szerződése 2016-ig él, de soha nem tudott stabil kezdővé válni a Herthában.

Olvasói sztorik