Nemzetközi foci

Hármas igazolásra készül a Liverpool

A vörösök Benteke, és Clyne mellett egy fiatal utánpótlás válogatottat is az Anfieldre akarnak csábítani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint, a Liverpool vezetőedzője, Brendan Rodgers komolyan át akarja alakítani a csapat keretét a következő szezonra. Az angol trénernek három kiszemeltje már van, akiket a következő hetekben mindenképpen le akar igazolni. Az első név a listán a Charlton mindössze 18 esztendős hátvédje, Joseph Gomez. Az angol utánpótlás válogatott játékos az idei szezonban mutatkozott be a másodosztályú csapatnál, ahol 21 bajnokin lépett pályára. Gomezért 3,5 millió fontot adnának a vörösök, de nem kizárt, hogy még egy évig maradna jelenlegi csapatánál kölcsönben.
A Mersey-partiaknak jobbhátvéd posztban is gondolkodni kell, ahova a Southampton sok csapat által csábított játékosát, Nathanial Clynet igazolnák. A Liverpoolnak a 24 esztendős válogatottért 12 millió font körüli összeget kellene kifizetnie a szenteknek. Clyne alapembere volt a remek szezont futó Southamptonnak.
Ezzel még nincs vége, ugyanis egy klasszis támadó még biztosan érkezni fog az Anfieldre, aki nem más, mint Christian Benteke. A belga csatár remek formában játszott, és elévülhetetlen érdemei voltak, hogy az Aston Villa bennmaradt az élvonalban. A transfermarkt.de adatai szerint, Benteke jelenlegi piaci értéke 14 millió euró, de vélhetőleg ennél magasabb ajánlatra lesz szükség, ha meg akarják győzni a birminghamieket.

Olvasói sztorik