Nemzetközi foci

PSG-duót venne a Manchester United

A vörös ördögök Gregory van der Wielt, és Marquinhost csábítanák a szigetországba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint, Párizsban készül nagy bevásárlásra a Manchester United. A vörös ördögök az idei szezonban elég sebezhető hátsóalakzatukat erősítenék meg. A jobbhátvéd poszton Gary Neville távozása utáni lyukat nem sikerült betömni, pedig kísérlet volt rá. Louis van Gaal előszeretettel nyúl a holland válogatott gerincét alkotó játékosokhoz, és ezúttal sem hazudtolta meg magát. A korábbi szövetségi kapitány, a PSG jobbhátvédjét, Gregory van der Wielt szeretné csapatában tudni. A hírek szerint, már hivatalos, 10 millió euróról szóló ajánlatot is tettek a gyárvárosiak a franciáknak.

Itt még nem fejeződött be a Manchester United vezetőinek gall ténykedése, ugyanis Marquinhost is a szigetországba csábítanák. A fiatal brazil játékost a világ egyik legtehetségesebb védőjének tartják, de nem alaptalanul. A párizsiak 2013 nyarán több mint 30 millió eurót fizettek ki az AS Romának az akkor még csak 19 esztendős játékosért.
Angol lapértesülések szerint nem kizárt, hogy Di Maria is belekeverhet az üzletekbe, akit a PSG korábban már többször is csábított.

Olvasói sztorik