Nemzetközi foci

Gazza hiányolja a tüzet az angol focistákból

"A szurkolók fizetik a házukat, a kocsijukat, a nyaralásukat, ők pedig egy gól után csak úgy visszasétálnak."

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jelenlegi angol labdarúgókból hiányzik a tűz Paul Gascoigne, a régóta alkoholproblémákkal küzdő egykori sztár szerint.

“Nem tudok mit kezdeni azokkal a játékosokkal, akik sok pénzt keresnek, de nem adnak ki magukból száz százalékot. A szurkolók fizetik a házukat, a kocsijukat, a nyaralásukat, ők pedig egy gól után csak úgy visszasétálnak, a klubjukban és a válogatottban is” – mondta a 48 éves “Gazza” a BBC-nek, hozzátéve, ez rossz példa a fiatalok számára.

A korábbi középpályás kitért kortársára, a 86-szoros válogatott Kenny Sansomra is, aki alkoholra és szerencsejátékokra tékozolta el vagyonát, és jelenleg hajléktalan: “Senki a világon nem segíthet neki, amíg nem jelzi, hogy segítségre van szüksége.”

Az 57-szeres válogatott Gascoigne pályafutása során számos elitklubban megfordult: a Newcastle Unitedben kezdte, majd szerepelt a Tottenham Hotspur, a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, a Lazio és az Everton csapatában is. Karrierje – részben botrányai, iszákossága és mentális betegségei miatt – 2004-ben szakadt meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!