Nemzetközi foci

Gascoigne kórházba került

Alkohol-problémák miatt a szörnyű állapotba került Gascoigne-t kórházban ápolják.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az esetet megelőzően a hét elején a szomszédok már többször panaszkodtak Gascoigne-ra hangos zajongásai és kicsapongásai miatt, ezért a lakás tulajdonosa fel is szólította az egykori labdarúgót a kiköltözésre. A kilakoltatás hírére Gascoigne felhívta egyik barátját és a következőket mondta: „Bajban vagyok, kérlek, gyere ide és segíts.”

A Mirror beszámolója szerint Paul Gascoigne csütörtök óta ismét kórházi ápolásra szorul, miután alkohol-problémái előtörtek. A szomszédok a mentőket és a rendőröket hívtak az egykori angol futball legenda lakásához, miután a részeg Gascoigne egy vodkás üveggel tántorgott.

Az eset után a játékost kórházba szállították és egy közeli barátja a következőket nyilatkozta:

– Ez nagyon szomorú, de az igazság az, hogy Paul már hetek óta ivott és tudtuk, hogy hamarosan ez történik vele – sajnos ismételten. A lakás tulajdonosa egyébként tíz napot adott neki a kiköltözésre. Vélhetően túl gyorsan történtek körülötte a dolgok, ezért ismét a pohár fenekére nézett.

A hét elején Pault egy boltban is látták barátai társaságában, ahol szintén részeg volt és alig bírt megállni a lábán.

Az angolok egykori kiváló játékosa visszavonulása óta küzd alkohol-problémákkal. Az utolsó rehabilitációja január végén ért véget, ahol havonta 60 ezer fontot fizetett a kezelésért.

Gascoigne lánya, Bianca Twitteren köszönte meg a jóakarók támogatását és a szurkolók biztató szavait:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik