Nemzetközi foci

Az MU is Sterlinget akarja

A vörös ördögök 25 millió fontos ajánlatot tettek a Liverpoolnak 20 esztendős támadójáért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Mirror információi szerint, a Manchester United is bejelentkezett Raheem Sterlingért. A mindössze 20 esztendős csiszolatlan gyémántért fél Európa sorban áll, legutóbb a Real Madriddal hozták szóba. Louis van Gaal kedvenc időszaka a nyári átigazolási szezon, amit a tavalyi évben is kihasznált. A holland tréner nagy rajongója a Liverpool fiatal tehetségének, aki alapembere volt csapatának, hiszen 35 bajnokin lépett pályára, amiken hét találatot jegyzett. A hírek szerint, a vörös ördögök egy 25 millió fontos ajánlattal kopogtatnak a Mersey-partiak ajtaján.
A Pool nehéz helyzetben hozta magát azzal, hogy megint nem sikerült bejutnia a Bajnokok Ligájában, ugyanis a klasszis játékosok egyik legfőbb szempontja, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban szerepeljenek.
A transfermarkt.de adatai szerint Sterling jelenlegi piaci értéke 30 millió euró körül mozog, tehát a gyárvárosiak egy reális ajánlatot tettek, bár azt hozzá kell tenni, hogy Liverpoolból nem szokás a Manchester Unitedhez szerződni.

Olvasói sztorik