Nemzetközi foci

Gulácsi: kiállítás és kupagyőzelem

Huszti Szabolcs gólt lőtt Kínában – VIDEÓK!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A kínai élvonal 13. fordulójában Elek Ákos és Huszti Szabolcs is végigjátszott a Csangcsun Jataj mérkőzését. Csapatuk odahaza 3-1-re győzött a Sanghaj Senhua ellen, a harmadik gólt Huszti szerezte.

A finn élvonal 11. fordulójában Gruborovics Tamás csapata, a KTP 4-0-ra kikapott a Rovaniemi otthonában. A finn-magyar játékos kezdő volt, de az 55. percben lecserélték.

Kovács Péter klubja, a Strömsgodset nem jutott be a Norvég Kupa legjobb 16 csapata közé. Miután a rendes játékidőben és a hosszabbításban sem született gól a Halden otthonában, jöhettek a tizenegyesek. A párbajt a hazaiak nyerték 4-2-re. A rutinos csatár kezdő volt, majd a 82. percben lecserélték.

Újabb nagy lépést tett a bajnoki cím felé Lovrencsics Gergő, Kádár Tamás és Holman Dávid csapata, a lengyel Lech Poznań, amely a 36. fordulóban 6-1-re győzött a Gornik Zabrze otthonában. A magyar trió egyik tagját sem nevezték a keretbe.

Guzmics Richárd együttesét, a krakkói Wislát hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Slask Wroclaw. A magyar védő végigjátszotta a találkozót.

Gulácsi Péter minden bizonnyal a német másodosztályú RB Leipzig csapatában igazol, és bár az Osztrák Kupa megnyerésével búcsúzott a Red Bull Salzburg együttesétől, csupán 41 percig lehetett a pályán, akkor ugyanis kiállították. A bajnok salzburgiak végül a hosszabbítást követően nyertek 2-0-ra az Austria Wien ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=PIqxeDPI9Aw

Olvasói sztorik