NB I

Bogdán Ádám hamarosan dönt

A kapus még mindig nem tudja, hol folytatja.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A pénteki, Litvánia elleni edzőmérkőzésre, illetve a jövő szombati, finnországi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott a hagyományokkal ellentétben ezen a héten nem Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában tréningezik, hanem a Puskás Ferenc Stadionban.

Szerdán lesz napra pontosan négy éve, hogy Bogdán Ádám bemutatkozott a válogatottban, legutóbb viszont több mint egy esztendeje, tavaly márciusban védhetett címeres mezben, azóta a sérülései miatt csak tartalék lehetett. A kedd délelőtti gyakorlást követően elmondta: mindkét találkozón győzelmet remél.

– Nagyon élvezem, hogy itt tudunk edzeni a városközpontban. Nyilván a második mérkőzés a fontosabb, hiszen elsősorban azt szeretnénk megnyerni. A pénteki találkozó arról fog szólni, hogy megnézzük, hol is tartunk, és összeszedjünk egy meccsnyi erőnlétet, de nyilvánvalóan a litvánokat is le szeretnénk győzni – kezdte Bogdán Ádám.

Mint ismert, számos hír kering a kapus jövőjével kapcsolatban. Nem kizárt, hogy Boltonban marad, de az angol és a német élvonalból is van érdeklődés iránta. Jelenleg úgy tűnik, egy-két hét múlva derülhet ki, hogy klubot vált-e.

– Egyelőre nem tudom, zajlanak az események. Az alaphelyzet, hogy a Boltontól kaptam egy ajánlatot, a többi igazából csak spekuláció. Bízom benne, hogy hamarosan eldől. Az a célom, hogy minél magasabb szinten védjek, de ez attól is függ, hol lesz lehetőségem. Meglátjuk, mi lesz a sorsom, szerintem a következő egy-két hétben ez eldől – mondta végül Bogdán Ádám.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik