Nemzetközi foci

A korábbi kedvenc marasztalja Bogdánt

Keith Branagan szerint Boltonban éppen annyira fontos megtartani a legjobbjaikat, mint új játékosokat igazolni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, Bogdán Ádám még nem hosszabbította meg szerződését a Bolton Wanderers együttesénél. Ilyenkor persze elindulnak a találgatások… Több angol oldalon is lehetett olvasni, hogy a magyar kapust Premier League-ben szereplő csapatok is hívják. A legmagasabb osztályból a Stoke City, és legutóbb már a Liverpool érdeklődéséről is hallani lehetett. Bogdán már nyolc éve a Bolton keretéhez tartozik, de nem kizárt, hogy úgy érzi, eljött az idő a váltásra.

Ezt a csapat korábbi legendája, Keith Branagan nagyon nem szeretné, és a The Bolton Newshasábjain ennek hangot is adott. Branagan 48 éves, jelenleg is a klubnál tevékenykedik kapusedzőként, játékosként pedig 1992 és 2000 között 214 alkalommal védte a Wanderers kapuját. Érdekes, hogy a korábbi boltoni portás ugyanannyi ideig védett a klubnál, mint Bogdán.

– Remélem, Ádám marad, mert nagyon jó kapus. Éppen olyan fontos, hogy megtartsuk a legjobbjainkat, mint az új játékosok igazolása. Azt hiszem, Lonergan távozni fog, ami azt jelenti, hogy újra Ádám lesz az első számú hálóőr a csapatban. Neil Lennon vezetőedző pontosan tudja, hogy Ádám mennyire fontos játékos a Boltonnak, és ő is azt szeretné, ha maradna – mondta Branagan.

A kapusedző elmondta azt is: pontosan tudja, hogy átalakulóban van a Bolton kerete, és kíváncsian várja a fejleményeket.

– A vezetőség a klub újjáépítésén dolgozik, érdekes lesz látni, mire megy az új koncepcióval a csapat. Neil Lennon személyében tisztességes menedzsere van a csapatnak. Az idei szezon nem alakult túl jól, de bízom benne, hogy a következő sikeresebb lesz, de ez csak akkor lesz így, ha a kulcsjátékosainkat meg tudjuk tartani. A vezetőedző pontosan tudja, mit csinál, hiszen olyan komoly klubokat is sikerre vezette már, mint a Celtic – zárta mondandóját Branagan.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik