Nemzetközi foci

Csapattársa védte meg Bogdánt

Tim Ream szerint nem szabad rossz fiúnak beállítani a magyar kapust, csak azért, mert még nem hosszabbított.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bolton Wanderers csapatánál több játékos sem akarja meghosszabbítani lejáró szerződését, és ez nem vet rájuk túlságosan jó fényt. Ennek ellenére a csapat védője, Tim Ream felszólalt az érdekükben. Az amerikai védő elmondta, nem állíthatják be rossz fiúknak csapattársait, csak azért, mert még nem írták alá a szerződésüket. Az egyik ilyen játékos egyébként a magyar válogatott hálóőre, Bogdán Ádám, akiért több angol klub is bejelentkezett már.

– Egyáltalán nincs könnyű helyzetben az a labdarúgó, akinek lejár a szerződése és a lehetőségeit mérlegelve nem hosszabbít, pedig már mindenki tudja, hogy a klubja újat ajánlott neki. Ilyenkor könnyen rájuk sütik a rossz fiú bélyeget. Nem szabad elfelejteni, hogy a lejáró szerződésű labdarúgóink sokat tettek a csapatért az elmúlt szezonban. Remélhetőleg végül sikerül megállapodniuk a vezetőséggel, de ha mégsem, akkor sem szabad kiabálni rájuk, amiért új kihívást keresve máshová igazolnak – mondta a The Bolton News hasábjain Ream.

Az amerikai játékos Eidur Gudjohnsen és Emile Heskey szerződésére is kitért.

– Eidur és Emile közel vannak a megállapodáshoz, és nagyon remélem, hogy mindketten maradnak a csapatnál. Ez egy nagyon nehéz szezon volt, és kevés pozitívumot lehet kiemelni belőle, de nem szabad hagyni, hogy szétessen ez a csapat, mert ennél sokkal többre képes – fejezte be Ream.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik