Nemzetközi foci

Wenger: Wilshere nem eladó

Az Ágyúsok ragaszkodnak a 23 éves sérülékeny középpályáshoz, hosszú távon számolnak vele.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Arsene Wenger elárulta: a klubnak nem áll módjában eladni Jack Wilshere-t, sőt azt tervezik, hogy szerződését meghosszabbítják. A 23 éves játékost a 2014/15-ös szezonban több sérülés is hátráltatta, így csupán 13 bajnokin léphetett pályára. Eközben az Ágyúsok középpályán Santi Cazorla és Aaron Ramsey villogott, a csapat pedig köréjük épült. Angol sajtóhírek több ízben is arról szóltak, hogy a sérülékeny Wilshere távozhat Londonból, ám a klubnál cáfolják a klubcseréről szóló pletykákat.

A francia szakember elárulta: meg sem fordult a fejében eladni a válogatott játékost.
– Jack az irányításom alatt 16 évesen debütált a csapatban, remek viszonyunk van. Mindig is az volt célunk, hogy szerződését meghosszabbítsuk. Sokat volt sérült az elmúlt időszakban, de mindig türelmesek voltunk vele. Úgy gondolom, Wilshere is az Arsenalban képzeli el jövőjét. A játékosom nagyon jól tudja, hogy a nehéz időkben mindenki mellette állt. A klub vezetősége azt szorgalmazza, hogy hosszú távon kötelezze el magát az Ágyúsoknál. Jack kivételes tehetséggel megáldott játékos, számítunk rá – nyilatkozta Wenger.
Jack Wilshere szerződése 2018-ig érvényes az észak-londoni csapatnál, korábban a City és a Liverpool érdeklődéséről is lehetett hallani.

Olvasói sztorik