Nemzetközi foci

VIDEÓ: Dzsudzsák kocsijából a Lánchídon fogyott ki a benzin

Dugót okozott a magyar válogatott csapatkapitánya szerdán; kannával siettek a segítségére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Hamar kiderült: nem érte semmi baj Dzsudzsák Balázst, a Dinamo Moszkva magyar labdarúgóját, akivel kapcsolatban szerdán kora délután az a hír járta, hogy karambolozott. Az viszont tény, hogy a Lánchíd közepén jelentős csődületet okozott, miután kifogyott a kocsijából az üzemanyag. A forgalom is leállt a bajba jutott Dzsudzsák miatt – írja a Bors.

Hogy tényleg népszerű itthon, azt jól mutatja, hogy egy kanna benzinre jó volt a hídon autózóknál. Azt nem sikerült kiderítenie a napilapnak, hogy ezúttal melyik luxusjárgánya hagyta cserben Dzsudzsákot, aki korábban elárulta, hogy Magyarországon két Porschét tart, ám Bentley-t, sőt Lamborghinit is bérelt már többször.

Új jövő kezdődik

A Rangadó.hu is beszámolt róla, hogy Dzsudzsák a helyszínen tekintette meg a Videoton–Ferencváros Magyar Kupa-döntőt, amelynek szünetében a Duna TV-nek nyilatkozott. A jövőjére vonatkozó kérdésre az válaszolta, hogy konkrétum még nincs, de nem cáfolta, hogy nem hosszabbítja meg oroszországi szerződését. „Valószínűleg új jövő kezdődik, új helyen” – mondta.

Olvasói sztorik