Nemzetközi foci

Erősödő holland vonal az MU-nál?

A holland válogatott Jasper Cillessen is vörös ördög lehet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Holland sajtóhírek szerint a Manchester United 25 millió eurót kínál az Ajax Amszterdamnak Jasper Cillessen játékjogáért.

A De Telegraaf szerdai beszámolója szerint a válogatott kapus a nyári alapozást már az Old Traffordon kezdheti meg. Louis van Gaal nagyon jól ismeri honfitársát, hiszen a 2014-es vébén kezdőkapusként számolt vele a narancsosoknál, és végül bronzérmet gyűjtöttek be Brazíliában.
A holland lap ugyanakkor leszögezi: az Ajaxnál foggal-körömmel ragaszkodnak kapusokhoz, így a manchesterieknek a tervezettnél magasabb ajánlattal kell előrukkolniuk.

Marc Overmars, az amszterdami klub futballigazgatója a hír hallatán rögtön leszögezte: „Jaspes nem eladó, még 25 millió euróért sem.”

Angol lapok ugyanakkor leszögezik: tavaly nyáron a Telegraaf írta meg elsőként, hogy van Gaal ül a manchesteri kispadra, valamint a közelmúltban Depay klubváltást is ők szellőztették meg először.
A Mirror azt is megjegyzi: Cillessen lehetséges érkezése előrevetíti David De Gea távozást, aki vélhetően a Real Madridnál köt ki.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik