Nemzetközi foci

Hivatalos: Depay Angliába igazol

A 21 esztendős holland klasszis a Manchester Unitednél folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az egyik legnagyobb holland oldal, a Voetbal Internationalinformációi szerint, a PSV támadója Memphis Depay már mindenben megállapodott a Manchester Uniteddel.
Louis van Gaal jól ismerheti a villámléptű szélsőt, hiszen a holland válogatott szövetségi kapitányaként már dolgozott együtt vele. A tréner már azóta munkálkodik a leigazolásán, hogy átvette az MU irányítását, de eddig nem sikerült. Érdekes, hogy úgy tűnt most sem lesz az ütletből semmi, hiszen Depay meghosszabbította 2018-ig a szerződését a PSV-nél.
Ezáltal a Manchester Unitednek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia. Persze ez a vörös ördögöknél az utóbbi időben nem jelent gondot. Az angol klub már be is jelentkezett egy 20 millió eurós ajánlattal a PSV-nél.
Azért haladhatnak ilyen gyorsan a tárgyalások, hiszen a holland bajnokság lényegi kérdése már eldőlt, és éppen az eindhoveni klub lett a bajnok.
A holland oldal információi szerint, Phillip Cocu, a PSV vezetőedzője a csütörtöki edzés előtt közölte a kerettel, hogy Depay távozik, ezt követően a társak gratuláltak a középpályásnak. A klub 12.29-kor megerősítette a hírt a honlapján, s közölte, Depay a mai edzésen még részt vesz, ezt követően utazik Manchesterbe, ahol átesik az orvosi vizsgálaton, majd aláírja szerződését.
Memphis Depay 2012 óta 122 tétmeccsen 49 gólt szerzett a PSV színeiben.

Olvasói sztorik