Nemzetközi foci bajnokok ligája

Chiellini nem foglalkozik a harapós Suárezzel

Az uruguayi támadó viszont Evrával is találkozhat a döntőben, akit még Angliában illetett rasszista jelzőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem jelent gondot a Juventust erősítő Giorgio Chiellininek, hogy a korábban őt megharapó barcelonai Luis Suárezzel is találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.

– Nem probléma, nincs mit tisztáznom vele, nincs bennem harag – nyilatkozta Chiellini, aki elmondta, a Real Madrid elleni továbbjutás óta mindenki Suárezről kérdezi őt. Találkozni fogok vele a pályán, mint ahogy Karim Benzemával is találkoztam – utalt az olasz védő a Reallal vívott elődöntős párharcra. Cristiano Ronaldo ellen is védekeztem, ezúttal Lionel Messi és Neymar ellen kell majd. Számomra nincs különbség.

Suárez a tavalyi világbajnokságon harapta meg Chiellinit, és tettéért a vb-k történetének legsúlyosabb büntetését kapta. Négy hónapra eltiltották mindennemű futballal kapcsolatos tevékenységtől, emellett 100 ezer svájci frank (mintegy 25,2 millió forint) befizetésére is kötelezte őt a nemzetközi szövetség.

Az uruguayi támadó Patrice Evrával is találkozhat a berlini fináléban június 6-án. A francia hátvédet még a Liverpool játékosaként illette egyszer rasszista jelzőkkel, amiért nyolc mérkőzést kellett kihagynia.

Olvasói sztorik