Nemzetközi foci

Vida Krisztofer csapata továbbjutott

A magyar fiatal együttese Babos Gábor klubjával találkozik majd a holland osztályozón.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Hollandiában zajlik a rájátszás a feljutásért, illetve a bennmaradásért. Vida Krisztofer csapata, a másodosztályú De Graafschap az első párharc első meccsén 1-1-et játszott az Almere City otthonában. A visszavágó egészen a kilencvenedik percig 0-0-ra állt, akkor honfitársunk együttese megszerezte a vezetést hazai pályán, viszont az ellenfél két perccel később egyenlített, ezért hosszabbításra került sor. A ráadásban egy öngólnak köszönhetően ismét a De Graafschap került előnybe, és végül 2-1-re győzött – Vida végigjátszotta a 120 percet –, a következő körben pedig Babos Gábor csapata, a NAC Breda ellen játszhat.

A lengyel élvonal 32. fordulójában Guzmics Richárd együttese, a Wisla Kraków 2-2-t játszott a Lechia Gdansk otthonában. A magyar védő viszonylag hosszú sérülés után tért vissza: a 83. percben csereként lépett pályára.

Olvasói sztorik