Nemzetközi foci

Falcao távozhat Manchesterből

A kolumbiai támadó édesanyja elárulta: fia boldogtalan Manchesterben, ezért akár már nyáron klubot válthat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Radamel Falcao édesanyja elárulta: fia azért nem boldog az Old Traffordon, mivel nem kap elég lehetőséget az első csapatban. Mint ismert, a Monaco támadója augusztus végén, az átigazolási nap hajrájában került kölcsönbe egy évre Manchesterbe, ahol azonban nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött. Csupán négy találatig jutott a szezonban, emellett nagyon kevés játékidőt kapott Louis van Gaaltól.

Éppen ezért nem meglepő: vélhetően a vörös ördögök szezon végén nem élnek opciós jogukkal, Falcao tehát távozhat. A mama, Carmenza Zarate abban bízik: fia hamarosan újra régi fényében tündököl, és az sem zavarja, ha újabb sikereket már nem a manchesteri csapat színeiben ér el.

– Nehéz idők vannak Radamel háta mögött – mondta Zarate az El Espectador kérdésére. Karrierjét sok sérülés nehezítette, ugyanakkor mindig emlékeztetem arra: a nehézségek, kudarcok után jó dolgok következnek. Isten egyengeti útjainkat, tudom, hogy a fiam hamarosan újra sorozatban lövi majd a gólokat. Profi játékosként viselte, hogy van Gaal nem számított rá, emiatt azonban boldogtalan.

Olvasói sztorik