Nemzetközi foci

Reina ismét Olaszországban védhet

Az Inter a spanyol hálóőrrel pótolná a nyáron távozni készülő Samir Handanovicot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint, az Inter Pepe Reinával pótolná a nyáron távozni készülő Samir Handanovicot. A szlovén hálóőr jelenleg a legkeresettebb kapusok között van, aki iránt a Real Madrid, és az AS Roma is komolyan érdeklődik, sőt valószínűleg ajánlatot is tesznek. Handanovic a nagyobb kihívás reményében távozik Milánóból, hiszen az Inter jövőre több mint valószínű, hogy nem indulhat egyik nemzetközi kupaporondon sem, ellentétben a két említett együttessel. Az Inter vezetőségének nem tartott sok ideig megtalálni a lehetséges utódot. Roberto Mancini a Bayern München másodikszámú kapusával, Pepe Reinával pótolná a távozó szlovént. A spanyol portás vélhetően egyből ugrana a váltás lehetőségére, hiszen az idei kiírásban két mérkőzésen védhetett a Bundesligában.
Reina pályafutása alatt nemigen fordult vele elő ilyen, ezért váltana. Pozitívum vele kapcsolatban, hogy egy nagyon rutinos hálóőrről van szó, és a Serie A sem idegen környezet számára, hiszen az előző kiírásban a Napoli kapuját védte.
A transfermarkt.de nevű német oldal adatai szerint, a 32 esztendős kapus jelenlegi piaci értéke mindössze 4 millió euró körül mozog, míg Handanovicért durván 18 millió euró ütheti a milánóiak markát.

Olvasói sztorik