Nemzetközi foci

Benzemát akarja a Manchester City

Az angolok 50 millió eurót sem sajnálnának a francia támadóért, aminek egy részét eladásokból fedeznék.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint, a Manchester Citynél ismét nagybevásárlása készülnek. Nem is csoda, hiszen az idei kiírásban csalódást keltően szerepel a gyárvárosi csapat. Manuel Pellegrini vezetőedző a támadójátékkal nem elégedett, és a hírek szerint, több csatár is távozik a nyáron. Persze nem csak eladni, vásárolni is fognak, méghozzá egy igazi klasszist. Az égszínkékek elsőszámú kiszemeltje a Real Madrid centere Karim Benzema. Úgy tudni, hogy a királyi gárda hajlandó lenne elfogadni az 50 millió eurós kivásárlási árat. Ez az összeg lehet emelkedni fog, ugyanis nem kizárt, hogy a PSG is beszáll a francia támadó játékjogáért folyó küzdelembe. Benzema jelenleg sérült, ezért több mint valószínű, hogy kihagyja a Juventus elleni első mérkőzést a Bajnokok Ligájában.
A Real Madridnál kérdés, hogy ha eladják a kulcsjátékosukat, Chicharitora pedig nem tartanak igényt, akkor egyedül Jesé lesz bevethető a támadósorban. Tehát két csatár érkezésére Madridban is számítani kell, bár egy remek hajrá esetén az sem kizárt, hogy megtartják Javier Hernandezt, mivel a Manchester United jutányos áron adná.
A Manchester Citynél elsősorban Jovetictől akarnak megszabadulni, de Dzeko távozására is komoly az esély, a két csatár értéke pedig Benzema árának egy részét fedezné.
A transfermarkt.de nevű német oldal adatai szerint Benzema piaci értéke 50 millió euró, tehát pontosan annyi, amennyirét a Manchester City vinné.

Olvasói sztorik