Nemzetközi foci

Tajti és Vida is gólt lőtt

Mindkét magyar fiatal csapata győzött pénteken; Novothny együttese viszont megint kikapott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az FC Barcelona U17-csapatában szereplő Tajti Mátyás végigjátszotta a Manlleu elleni bajnoki meccset. Az 5-0-s sikerből két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét – írja a fiatal játékos a Facebook-oldalán.

Sajnos tovább tart Novothny Soma csapatának hihetetlen szériája! Az olasz harmadosztály (Lega Pro) A-csoportjában szereplő FC Südtirol nyeretlenségi sorozata immár 13 meccs óta tart, mert ma délután, a 37. fordulóban 2-0-ra kikapott hazai pályán a Giana Erminiótól. A fiatal magyar csatár végigjátszotta a találkozót.

A holland másodosztály 37. fordulójában Vida Krisztofer csapata, a házigazda De Graafschap 3-0-ra győzött a kiesőhelyen álló Fortuna Sittard ellen. A fiatal magyar játékos kezdő volt, a 17. percben ő szerezte a vezetőgólt, majd a 64. percben lecserélték.

Olvasói sztorik