Nemzetközi foci

Kovács Péter megint betalált

Szerda esti gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményét összegeztük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A lengyel élvonal harmincadik fordulójában a Lech Poznan 2-0-ra nyert a Podbeskidzie a vendégeként. A látogatók három magyar légiósa közül Kádár Tamás kezdőként végigjátszotta a találkozót, amelyet Lovrencsics Gergő sérülés miatt kénytelen volt kihagyni. A válogatott szélső mellett Holman Dávidot sem nevezték. Győzelmével a Lech tartja második helyét a táblázaton.

A Guzmics Richárdot foglalkoztató Wisla Kraków 1-0-ra kikapott a Slask Wroclaw otthonában. Honfitársunk ezúttal nem volt ott az ötödik helyre visszacsúszó Wisla keretében.

A norvég első osztály ötödik fordulójában a Strömgodset 3-1-re kikapott a Molde otthonában. A vendégek egyetlen találat a kezdőként végig a pályán lévő Kovács Péter szerezte.

https://www.youtube.com/watch?v=bbA-0eV_Tmc

A Wolfsberger AC hazai pályán 3-0-ra kikapott és kiesett az Osztrák Kupából az Austria Wien ellen. Simon Attilát a hazaiak nem nevezték a találkozóra.

A Görög Kupa elődöntőjének visszavágóján Megyeri Balázs csapata, a bajnoki címvédő Olimpiakosz hazai pályán 1-1-et játszott a Szmirnisz ellen, és 4-1-es összesítéssel került a fináléba. A szerdai meccsre honfitársunkat nem nevezték.

A finn élvonal negyedik fordulójában a KTP 1-0-ra kikapott a HJK otthonában. A vendégeknél Gruborovics Tamás végigjátszotta a meccset.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik