Nemzetközi foci

Edzőmeccset nyert az U20-válogatott

A világbajnokságra készülő keret az U21-csapatot győzte le a négynapos edzőtábor végén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az U20-as világbajnokságra készülő válogatott szakvezetője, Bernd Storck a hónap elején jelölte ki 35 fős bő keretét, közülük ezúttal 28-an kaptak meghívót a vasárnaptól csütörtökig tartó edzőtáborba. Az elmúlt napokban az edzések mellett videóelemzések is szerepeltek a programban, a szakmai stáb a válogatott korábbi mérkőzéseinek felvételei alapján mutatott rá a kijavítandó hibákra.

Az utolsó napon, verőfényes napsütésben, nyárias melegben egy edzőmérkőzés zárta le az összetartást, ezen a meccsen az U21-es válogatott kétnapos edzőtáborozáson résztvevő tagjai is pályára léptek. A találkozót Mervó Bence góljával 1-0-ra nyerte meg az U20-as együttes az U20-U21-es vegyes csapat ellen.

– Elégedett vagyok a játékosok és a csapat teljesítményének fejlődésével – mondta az edzőtáborozás zárása után Bernd Storck az MLSZ honlapján. – Az elmúlt napokban keményen dolgoztak a keret tagjai, a célunk az volt, hogy rámutassunk azokra a hibákra, amelyeket a múltban elkövettek, de nem szeretnénk, hogy a jövőben újra elkövessenek a futballisták, ehhez a tavalyi Európa-bajnokság mérkőzéseinek felvételeit és kapott góljait használtuk fel szemléltetésképpen. A mai mérkőzésen látható volt a javulás a csapaton, és sikerült néhány új futballistát is letesztelnünk, nemcsak az időjárás volt remek, hanem a teljesítményünk is rendben volt, úgy gondolom, jó úton jár a csapat.

Olvasói sztorik