Milan-támadóval erősíthet az Arsenal

Stephan El Shaarawy Londonba költözhet, az Ágyúsok közel 18 millió fontot fizetnének érte.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol sajtóhírek szerint Arsene Wenger nyáron Olaszországból erősítené meg csatársorát, kiszemeltje pedig az AC Milan üdvöskéje, Stephan El Shaarawy. Az olasz támadóért 18,1 millió fontot fizetnének, csakhogy a játékos korábbi klubja, a Genoa is hívja a szélsőt. A 22 éves olasz alig kap lehetőséget a milánóiaknál, ezért egyre gyakrabban rebesgetik távozását. Január óta sérülés miatt nem is léphetett pályára, ősszel pedig 17 mérkőzésen csupán egy gólig jutott.

Az Arsenalnak ugyanakkor nem lesz könnyű dolga a játékos megszerzésében, a Genoa elnöke ugyanis hivatalosan is bejelentkezett az olaszért. Enrico Preziosi már a szezon vége előtt egyeztetéseket kezdeményez a Milan első emberével.

– Nagy örömmel töltene el, ha El Shaarawy visszatérne hozzánk. A következő napokban tárgyalok is Adriano Gallianivel a transzfer részleteiről – mondta a Genoa elnöke.

Angol sajtóhírek szerint az Arsenal több pénzt kínál az utóbbi hónapokban gólokkal adós támadóért, így lehetséges, mégis a PL lesz El Shaarawy számára a végállomás.