Nemzetközi foci

Letartóztatták a Chelsea kölcsönjátékosát

A 20 éves Wallace-t szexuális bűncselekmény gyanújával vették őrizetbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A brazil Wallace jelenleg a Chelsea kölcsönjátékosaként a Vitesse színeiben szerepel a holland bajnokságban, az idei szezonban tizenöt mérkőzésen egy gólig jutott. A londoniak 2013-ban a Fluminense-től igazolták le a játékost, aki egy évvel később került a holland együtteshez.

A tehetséges szélsőt csütörtök hajnalban vették őrizetbe Arnhemben, szexuális bűncselekmény vádjával. A 20 éves játékos reggel 4 órakor tartoztatta le rendőrség a városközpontban, holland klubja pedig rögtön kitette a hétvégi keretből.
A Vitese közleményben azt írta: azért törölték a szélső nevét a hétvégi keretből, mert megsértette a klub házirendjét. E szerint a játékosok 48 órával a mérkőzés előtt nem látogathatnak bárokat, vagy élvezhetik az éjszakai életet.

A rendőrség szóvivője, Paul Koetsier a következőket árulta el: „Egyelőre nem tudjuk, pontosan mi történt, jelenleg is zajlik a vizsgálódás. Annyit árulhatunk el, hogy a gyanú szerint Wallace szexuális bűncselekményt követett el. Később tudunk több információt megosztani.”

Olvasói sztorik