Nemzetközi foci

Messi: kevesebb pizza, több gól

A spanyol média állítása szerint Messi lefogyott, kevesebb pizzát eszik, ezért teljesít jobban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Lionel Messi az utóbbi hetekben újfent régi fényében tündököl, az argentin zseni megállíthatatlan játékkal és gólokkal vállal szerepet a katalánok sikereiből.
Míg a szezon első felében minden a riválisról, a Realt erősítő C. Ronaldóról szólt, addig tavaszra valósággal kivirágzott az argentin. Épp a legjobbkor, vasárnap ugyanis 170. alkalommal rendezik meg az El Clásicót.

Ronaldo az elmúlt tizenegy mérkőzésen csupán négy gólig jutott, míg Messi ugyanennyi idő alatt tizenhét alkalommal csengetett az ellenfelek kapuján. Az egész szezont figyelembe véve a Barca zsenije negyven mérkőzésen negyvenhárom gólnál jár.
A spanyol média állítása szerint Messi újjászületetésének oka roppant egyszerű: a támadó lefogyott és lemondott a pizzáról is. A Mundo Deportivo úgy tudja, Messi 3,5 kilót dobott le év eleje óta, ezért a formajavulás.
Az AS szerint Messi sikere abban rejlik, hogy lemondott a pizzáról, pedig nagy rajongója az olasz konyhának. A lap egy montázst is közöl a játékosról, a kép tanulásága szerint a 2014-ben még pocakos Messi tavaszra karcsúsodott.

Olvasói sztorik