Nemzetközi foci

VIDEÓ: Magyaros Barca-siker a Real ellen

Jó hangulatú barátságos mérkőzést vívott az Eurobarca és a Penamadridista szurkolói csapata a vasárnapi El Clásico előtt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A katalánokhoz Lázár Bence, a fővárosiakhoz pedig Hajdu Attila igazolt le a Sport TV szakértői közül. A mérkőzésen 4-0-ra nyertek a gránátvörös-kékek.

A két szakértő magabiztos teljesítményt nyújtott, Hajdu kiválóan védett, de Lázár örülhetett jobban, ő két góllal és egy gólpasszal vette ki részét a 4-0-s Barca-győzelemből.

Az egykori Újpest-játékos úgy véli, a vasárnapi mérkőzés nem lesz ilyen sima, és bár a pillanatnyi forma alapján most szinte mindenki Barca-győzelemre számít, a Real nem adja olyan könnyen magát.

– Én óvatosabb lennék, a BBC, még ha sok kritika is éri, bármikor eldönthet egy-egy mérkőzést. Egy korai Real-gól például átírhatja a mérkőzés képét. Ősszel a Barca nem volt egyben, és Messit is sok támadás érte, de az elmúlt hetekben ismét bizonyította, hogy képes sokadszorra is csúcsformába kerülni.

Hajdu Attila abban biztos, hogy hétvégén a Barca nem fog négy góllal nyerni, bár azt elismeri, előfordul, hogy a gyorsan kapott gólok miatt a Real játékosai elveszítik önuralmukat, és beleszaladnak egy-egy nagyobb vereségbe.

– Botladozott az utóbbi időben a csapat, de az mindenképpen mellettünk szól, hogy Ramos és Modric visszatért. Talán furán hangzik, de két nagyon fontos játékosról beszélünk, Ancelottinak van egy verhetetlennek tűnő, nagyon erős tizenegye, amiből ha kidől valaki, nagyon nehéz pótolni.

Az El Clásicót a Sport1 közvetíti vasárnap 20 órai kezdettel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik