Nemzetközi foci

Hármasszex helyett pofára esés

Két Manchester United-játékos pénzt ajánlott egy 19 éves lánynak a légyottért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Manchester United tizenkilenc esztendős játékosa, Andreas Pereira 10 ezer fontot ajánlott egy ugyancsak 19 éves lánynak, Kelly McKinney-nek, ha lefekszik vele, és 19 éves csapattársával, Paddy McNairrel. Mind a két játékos a vörös ördögök felnőtt keretéhez tartoznak, és hatalmas tehetségnek számítanak. Feltehetőleg nem az ilyen megmozdulásaikat díjazzák majd az Old Traffordon.

De hogy is kezdődött a történet?

Pereira a Twitteren ismerkedett meg Kelly McKinney-vel, akivel tavaly találkozott a Manchester United karácsonyi partiján is. Ott sokat beszélgettek hármasban McNairrel, majd miután véget ért a buli,és elköszöntek egymástól. Pereira azonban nem hagyta annyiban, és írt a lánynak egy üzenetet, amelyben ez állt:
– Hármasban. Vigyázunk rád. Akarod? Mennyiért? Mondd meg! Fizetünk fejenként 5 ezret.

A nagylelkű, de annál naívabb futballisták hatalmasat koppantak, ugyanis szexet nem kaptak, Kelly pedig kitálalt az Irish Mirrornevű lapnak. A következőket mondta a lány:

– Majdnem lefordultam a székről, amikor ezt olvastam. Micsoda egy tahó ír ilyet? Én nem az a fajta nő vagyok, nagyon sértő volt – háborodott fel Kelly.

Pereira ügynöke, Leo Scheinkman a Sunban így reagált a felháborodásra:
– Pereira fiatal és egyedülálló, azzal fekszik le, akivel akar. Miért kellene bocsánatot kérnie? – magyarázkodott Scheinkman.

Olvasói sztorik