Nemzetközi foci

Gyepes ismét Malajzia felé tart

Azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy korábbi klubjához, a Sarawak Crocshoz írjon alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gyepes Gábor csapatot keres, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy ismét Malajzia felé tart. A tapasztalt hátvéd nem ismeretlen környékre érkezne, hiszen korábban a Sarawak együttesét erősítette, de onnan furcsa körülmények között távoznia kellett. A malajziai bajnokság átigazolási időszaka áprilisban nyitja meg a kapuit – írja a fourthofficial.com.

– Két lehetőségem van, az egyik, hogy visszamegyek Malajziába, és folytatom a játékot, a másik pedig, hogy hazaköltözök a családommal Magyarországra. Inkább az első variáció felé hajlok, hiszen még szeretnék futballozni. Az ügynököm már dolgozik az ügyön, de egyelőre nem tudok beszámolni konkrétumról – mondta Gyepes.

A Cardiff City korábbi védőjét megkedvelték a Sarawak szurkolói, ezért nagyon csalódottak voltak, amikor Gyepesnek távoznia kellett a klubtól.

– Én is csalódott voltam, amikor távoznom kellett, mert a terv az volt, hogy maradok. Az ott eltöltött idő minden egyes percét élveztem. Az összes hazai bajnoki hatalmas élmény volt, csodálatosak a Sawarak szurkolói, szívesen játszanék újra ott. Ha megfelelő ajánlatot tesznek, minden oké, de ők sem költekezhetnek túl. Van időm bőven csapatot találni magamnak, nem akarom elkapkodni – zárta mondandóját Gyepes Gábor.

Olvasói sztorik