Nemzetközi foci

Gyepes Gábor kegyvesztetté vált

A rutinos hátvéd kikerült a malajziai Sarawak Crocs keretéből, de egyelőre ő sem tudja, hogy miért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön valósággá vált, amiről a múlt héten már írt a malajziai sportsajtó: kegyvesztetté vált az élvonalbeli Sarawak Crocs csapatánál Gyepes Gábor. A tapasztalt védő érkezését napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentették be a klubnál, most viszont kitették a keretből – erről ő maga számolt be az Instagram-oldalánközzétett angol nyelvű búcsúüzenetében.

„Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy nem vagyok a csapat tagja többé. Hogy miért, az jó kérdés, de még mindig nem tudom az igazi okát. Mindig próbáltam a legjobb tudásomat nyújtani, de ez a kaland most befejeződött számomra. Nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan szurkolók előtt játszhattam, mint ti, nagyon értékes egy évet töltöttem itt, veletek. A Sarawakot a családom második otthonává tettétek, igazán barátságosak, segítőkészek voltatok, és megmutattátok, miért a labdarúgás a legjobb dolog. A szívemben továbbra is Sarawak-szurkoló maradok, és remélem, a jövőben újra találkozunk. Sikeres szezont kívánok!” – írta Gyepes Gábor.

Az ázsiai országban a múlt héten arról írtak, hogy az újabb sérülése (lábujjtörése) után kegyvesztetté vált játékost a januárban rajtoló helyi élvonalból több klub is szívesen látná a soraiban. Szerdán egyébként arról írt Gyepes, hogy a lába rohamosan javul, két hét múlva már futóedzéseket végezhet.

Olvasói sztorik