Nemzetközi foci

Vanczák Vilmosnak agyrázkódása van

A svájci FC Sion rutinos védője kezdő volt, de már az első félidőben le kellett cserélni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az Olimpiakosz 2-0-ra legyőzte odahaza a Xantit a görög bajnokság 26. fordulójában. A hazaiak magyar kapusa, Megyeri Balázs a kispadon ülve nézte végig csapata sikerét. A Pintér Ádámot foglalkoztató Levadiakosz meccse elmaradt, mert az ellenfél, a Niki Volosz visszalépett a bajnokságtól.

A Wisla Kraków az éllovas Legia Warsawa vendégeként lépett pályára a lengyel élvonal 24. fordulójában. A 2-2-re végződő összecsapáson kezdőként végig a pályán volt Guzmics Richárd, aki a 15. percben kapott egy sárga lapot. A listavezető csak a kilencvenedik percben egyenlített Guzmicsék ellen.

Gulácsi Péterrel a soraiban a Red Bull Salzburg hazai környezetben 2-1-re legyőzte a Sturm Graz csapatát. A hazaiak magyar hálóőre végigvédte a találkozót, a salzburgiak kilenc ponttal vezetik a tabellát a Rapid Wien előtt.

A román bajnokság 21. körében Bőle Lukács együttese, a bennmaradásért küzdő CSMS Iasi folytatta jó sorozatát, és zsinórban negyedik meccsét is megnyerte (1-0) – ezúttal hazai pályán, az Astra Giurgiu ellen. Honfitársunkat nem nevezték a meccsre.

A holland élvonal 27. fordulójában Otigba Kenneth és Varga Szabolcs csapata, a Heerenveen hazai környezetben 4-1-re kikapott az Ajaxtól. Otigba végigjátszotta a meccset, Vargát nem nevezték a találkozóra.

A belga első osztály harmincadik körében Köteles László csapata, a KRC Genk 1-0-ra kikapott a Standard Liége otthonában. A magyar kapus végigvédte a találkozót.

Az FC Sion 1-0-ra győzött az FC Zürich otthonában a svájci élvonal 24. fordulójában. A vendégek rutinos védője, Vanczák Vilmos kezdő volt, de a 26. percben, egy ütközés következtében megsérült. A lenouvelliste.ch tudósítása szerint agyrázkódás miatt kórházba szállították.

A kínai Szuperliga második fordulójában Huszti Szabolcs és Elek Ákos csapata, a Csangcsun Jataj a Sijazsuang együttesét fogadta volna, de a meccset elhalasztották.

A Mersin 2-0-s vereséget szenvedett az Eskisehirspor otthonában a török élvonal 24. fordulójában. A vendégek magyar válogatott támadója, Futács Márkó a szünetben lépett pályára, de az első játékrészben kialakult végeredményen már nem tudott változtatni.

Az orosz első osztály 19. fordulójában a Dinamo Moszkva a Szpartak vendégeként lépett pályára a fővárosi derbin. A meccs előtt a hetedik helyen álló hazaiak egy öngóllal 1-0-ra nyertek a harmadik helyezett, csütörtökön Nápolyban EL-vereséget szenvedő Dinamo ellen. A vendégeknél Dzsudzsák Balázs ezúttal a kispadon kezdett, és a 65. percben állt be.

https://www.youtube.com/watch?v=5hM_NeMFino

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik