Nemzetközi foci

De Rossi: Irány Amerika?

Új kihívások után nézhet a nem túl jó formában lévő középpályás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Daniele De Rossi finoman szólva sem hozza élete formáját idén, sőt az idei kiírásban nagyon sok kritika éri Róma hercegét. Ha tükörbe néz valószínűleg tapasztalja Murphy törvényét, ami kimondja, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Firenzében kis túlzással egy meccs alatt veszélyeztette egészségét, tekintélyét, és hírnevét. A Fiorentina egy eladott labdából szerezte meg a vezetést az Európa Ligában az AS Roma ellen. A rossz passzt De Rossi adta, ám ez általában nem jellemző a középpályásra.

Korábban is voltak rossz szezonjai, akkor kis híján távozott, ám a két manchesteri klub ajánlatát kevesellte a fővárosi klub. Az olasz válogatott ezt követően elmondta, hogy élete legjobb döntése volt, hogy maradt az örök városban.

A csütörtöki meccset követően egy korábbi csapattársa, Pablo Osvaldo üzent De Rossinak, hogy menjen az ő jelenlegi csapatához, az argentin Boca Juniorshoz. Az olasz-argentin kettős állampolgárságú Johnny Depp hasonmás azonban hozzátette, hogy ez a szerződés a fizetés szempontjából még nem időszerű. – írja a Corriere dello Sport.
Az olasz sportlapnál kifejtették, hogy De Rossinak több ajánlata is van az Amerikai Egyesült Államokból. A hírek szerint választhatja a Toronto FC-t, itt honfitársa Giovinco szerepel, az Orlando-t, ahol Kaká csapattársa lehet, de legvalószínűbb, hogy New Yorkot veszi célba.

Olvasói sztorik