Nemzetközi foci

A Manchester United egy hiba?

Falcao és menedzsere szerint igen. A kolumbiai csatár nyáron klubot válthat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Radamel Falcao csillaga leáldozóban van. A kolumbiainak eddig húsz meccs alatt négyszer sikerült a kapuba találnia a vörös ördögöknél, ami lássuk be, egy topcsatártól igencsak kevés.
Különösen ez akkor vehető észre, ha megnézzük a korábbi statisztikáit. Az Atlético Madridnál 68 bajnokin 52-szer szomorította az ellenfeleket. Nem is csoda, hogy hatalmas összegért elvitte a Monaco, hiszen a legveszélyesebb csatárok egyike volt. Franciaországban térdsérülést szenvedett, és nem tudott azóta sem formába lendülni.
A Manchester United 6 millió fontért, vette kölcsön, Falcao pedig 265 ezer fontot tehet zsebre hetente. Ugyanez a csatár az Arsenal elleni vereség után a vörösök U21-es csapatában játszott, de ott sem sikerült betalálnia.
A Dailystarnevű lap személyes forrásokra hivatkozva állítja, hogy hatalmas hibának tartja Falcao az angliai kiruccanást.
Állítólag teljesen, sokkolta, amikor az U21-es csapatnál kellett játszania. A kolumbiai menedzsere Jorge Mendes korábban megvédte ügyfelét, és elmondta, hogy ő lehet a Manchester United bajnoka, de ha nem így lesz továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy nagy topcsapatba kerüljön Falcao.
– A Monaco, mint csapat nem volt rossz választás, hiszen Falcao egy bajnok típus. Ha nem kap szerződést Manchesterben a nyáron akkor a másik öt vagy hat legjobb klub egyikéhez ír alá. – mondta Mendes.

Olvasói sztorik