Nemzetközi foci

Mindenkit sokkolt a Juve-sztár

Anglia helyett Franciaországba igazolhat Paul Pogba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szezon végén távozhat a Juventus csapatától Paul Pogba, akit a Manchester United, az Arsenal, a Manchester City és a Chelsea is próbált megszerezni, de ő mindenkit kikosarazott és várhatóan a francia PSG gárdájához igazol.

Francia sajtóinformációk szerint a nyáron a Paris Saint-Germain csapatához igazol Paul Pogba, az olasz Juventus középpályása. A hírrel kapcsolatban Mino Raiola, a játékos menedzsere úgy fogalmazott, ügyfele nyitott egy párizsi szerződésre, ugyanakkor elképzelhető az is, hogy marad Torinóban. Pogba ezzel a döntésével mindenkit meglepett, ugyanis a Manchester United, az Arsenal, a Manchester City és a Chelsea négyes egyike tűnt eddig befutónak, aki 80 millió fontot ajánlottak a játékosért.

Francia értesülések szerint a játékos fizetésében már meg is állapodtak a felek (Pogba heti 140 ezer fontot keres majd Párizsban), ugyanakkor még nem írták alá a szerződést. Mino Raiola szerint mindenki úgy gondolja, hogy Pogba a szezon végén távozik Torinóból, ugyanakkor ez nem biztos, az ügynök szerint minden a Juventuson és Pogbán múlik, de ha eljön az ideje a váltásnak, ügyfele menni fog.

A Juventusnál már készülnek Pogba pótlására, a hírek szerint a szezon végén a jelenleg az AC Milan gárdáját erősítő holland Nigen De Jong ingyen érkezheta francia középpályás helyére.

Olvasói sztorik