Nemzetközi foci

Ancelotti állása a tét az El Clásicón

Krízisben a Real Madrid, az olasz szakembert kirúgják, ha nem nyeri meg az El Clásicót.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A spanyol Marca úgy értesült, hogy a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez azt fontolgatja, hogy meneszti a kispadról Carlo Ancelottit. A Királyi Gárda kisebb krízisbe került, az utolsó három mérkőzésükön ugyanis előbb 1-1-et játszottak a Villarreallal, majd az Atl. Bilbaótól vereséget szenvedtek, ráadásul a BL keddi játéknapján a Schalke is nyerni tudott a Santiago Bernabeuba. A Real a fiaskó ellenére készülhet a negyeddöntőre.

A klubnál nem csak a vezetők, de a szurkolók is elégedetlenek Ancelotti munkájával, a madridiak pedig március 22-én a Barcelona otthonában vívnak bajnoki „döntőt”. A Marca úgy tudja: C. Ancelotti akkor tarthatja meg munkáját, ha legyőzik az ősi riválist.

Addig is a csapatok hétvégén sem tétlenkednek: a Barcelona előnye pillanatnyilag egy pont a fővárosiak előtt, szombaton az Eibarhoz látogatnak, a Real a pedig Leventéval meccsel vasárnap.

A lap arról is beszámol csütörtöki kiadásában, hogy nem csak Ancelotti, de C. Ronaldo is nehéz napokat tudhat maga mögött. A spanyol lap szerint probléma, hogy a portugál harcol a sajtóval, és kijelentette, nem hajlandó a továbbiakban nyilatkozni. A Marca szerint Ronaldo nem futott eleget a Schalke elleni mérkőzésen, ráadásul csapattársaival is több ízben vitatkozott.

Olvasói sztorik