Nemzetközi foci

A Real elnöke kiáll Ancelotti mellett

Pérez szerint töretlen a bizalom az olasz edző irányába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Florentino Pérez klubelnök kitart a Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti mellett az utóbbi időszak gyenge eredményei ellenére.

“Mélyebb önkritikára van szükség, el kell ismernünk, hogy nem a legjobb pillanatokat éljük át” – fogalmazott az elöljáró. “A klubnál azonban töretlen a bizalom játékosaink és az edzőnk iránt.” Pérez szavai szerint “történt, ami történt, s függetlenül attól, hogy mi fog történni a következő hetekben, Carlo Ancelotti marad a csapat trénere”.

A klubelnök csütörtöki sajtóértekezletén arra reagált ily módon, hogy a BL-ben címvédő Real Madrid megtorpant: a spanyol bajnokságban a hétvégén kikapott az Athletic Bilbao vendégeként 1-0-ra, így át kellett adnia az első helyet az FC Barcelonának, majd a kedd esti, hazai visszavágón – az idegenbeli 2-0-s sikert követően – 4-3-ra alulmaradt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a német Schalke 04 együttesével szemben. Bár ezzel együtt – összesítésben 5-4-gyel – továbbjutott, a Santiago Bernabéu Stadionban kifütyülték Crisitiano Ronaldóéket a királyi gárda szurkolói.

Olvasói sztorik