Nemzetközi foci

“Nem hülyíthetjük a szurkolókat!”

De Sanctis elmondta, hogy keresik a rossz forma okát, de a bajnoki címről már lemondhatnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az AS Románál kezdett eluralkodni a pánikhangulat, ami nem is csoda, hiszen a csapatnak a Chievo elleni már tíz meccsből a nyolcadik döntetlenje volt. A fél évig optimistán nyilatkozó farkasok játékosai is elismerték, hogy baj van a csapatnál, és ez már nem a “kis hullámvölgy” kategória. A minap a fővárosiak veterán kapusa, Morgan De Sanctis fejtett ki a véleményét.

– Úgy néz ki, hogy már nem játszunk izgalmas, és szikrázó mérkőzéseket. Egész héten ennek az okát keressük, szinte mindent megpróbálunk, de a teljesítmény, amivel készültünk egyszerűen nem jött ki. Pedig az eredmény a teljesítményből jönne. – ismerte el a hálóőr.

– Itt most nem bűnbakokat keresünk, itt inkább arról van szó, hogy bizonyos problémák miatt egyszerűen képtelenek vagyunk a megfelelő tempóban játszani. Az ellenfeleink kiegyensúlyozottak, nagyon jól védekeznek, és mi képtelenek vagyunk feltörni őket. Csak rajtunk múlik, hogy megtaláljuk-e a kiutat. – fejtegette tovább De Sanctis.

– Most őszintén, ha 10 meccsből 8-szor döntetlent játszol, akkor egyszerűen nem hülyítheted a szurkolókat a bajnoki címmel. Persze a fő cél az, hogy megnyerjük a hátralevő meccseinket. – fejezte be mondandóját az olasz portás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik