Nemzetközi foci

Szex közben filmezték Sánchezéket

A chilei szerető dobta a focistát, aki tiszteletlenül bánt vele. Sánchez barátai a szekrényből videózták szex közben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Arsenalos Alexis Sanchez korábbi szeretője elárulta: azért dobta a focistát, mert a chilei labdarúgó két legjobb barátja szex közben a hálószoba szekrényből videóra vette őket.

A táncosként dolgozó Valentina Roth elmondta azt is: a megalázó történtekre egy jól sikerült party után került sor. A lány azt állítja, hogy Sánchez segítette társait a terv kidolgozásában.

– Bizonyára sokak számára ő egy példakép, elhiszem, hogy az Arsenal-fanok nagyon szeretik a góljai miatt, de én gyűlölöm Alexist. Soha nem felejtem el, mi történt aznap este. Alexis úgy gondolja, vicces videóra venni egy nőt szeretkezés közben, de fogadni mernék: rendkívül dühös lenne, ha valaki hasonlót művelne az édesanyjával vagy a lánytestvérével.

A chile lány az este pontos részleteit is megosztotta.

– A történtek után kitöröltem Alexist az életemből, azért meséltem el, mi történt, hogy Angliában mindenki megismerhesse, milyen férfi is a kedvencük. Azon az éjszakán meztelenül feküdtem Sánchezen, majd egyszer csak hangokat hallottam a szekrényből. Kérdeztem, hallja-e ő is, de befogta a fülemet és a hajamat simogatta. Néhány másodperccel később halottam, hogy nyikorog a szekrényajtó, majd leugrottam az ágyról és a szekrényhez siettem. Ekkor megláttam Alexis két félkegyelmű barátját, akik elvörösödve álltak kezükben a mobil-telefonjaikkal. Az eset óta nem beszéltem Alexissel.

Valentina a történtek után új életet kezdett Chilében testépítő barátjával, a történetét pedig egy chilei televízióban osztotta meg a nagyközönséggel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik