Nemzetközi foci

Sánchezt hálószoba-problémák miatt dobták?

Sánchez nem volt kapható a hancúrozásra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alexis Sánchezt dobta Laia Grassi nevű barátnője, mivel az Arsenal játékosa nem volt elég jó az ágyban – állítja a chilei La Cuarta lap.
A fiatal szépség Instagram oldaláról törölte az összes szélsővel készült közös képet, ám chilei lapok ennek okáról kétféle lehetséges forgatókönyvet vázolnak fel.

Today sharks & sun

A photo posted by Laia Grassi (@laiyls) on Jul 7, 2014 at 2:56pm PDT

Az első szerint a pár azért vált szét, mert Alexis a korábbi chilei szépségkirálynő Camilla Andradéval gabalyodott össze. A hölgy szerint ugyanakkor a focista nem volt az esete és már nincsenek is együtt.

A szakítás másik lehetséges oka a La Cuarta szerint, hogy Sánchez túlzottan elkötelezett a futball és az Arsenal iránt. Állítólag a villámgyors játékos nem volt hajlandó eleget tenni a hálószobában Grassi kisasszony kéréseinek, mert fölös energiáit a pályára akarta tartalékolni. A chilei lap állítása szerint a szőke hölgyet elszomorította párja visszafogott szexuális teljesítménye, aki ha végre, nagy unszolásra fejét adta egy kis hancúrozásra, maximum három percig bírta, aztán rögtön el is szundikált.

Olvasói sztorik