Nemzetközi foci

Vernes csapata máris kiesett

Az ausztrál Central Coast Mariners számára a selejtező jelentette a végállomást az ázsiai BL-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az angol harmadosztály (League One) 24. fordulójában Bajner Bálint együttese, a Notts County hazai környezetben 2-1-re kikapott a Sheffield United ellen. A magyar csatár kezdő volt és végigjátszotta a meccset.

A holland másodosztály 23. fordulójából elhalasztott meccsen Vida Krisztofer együttese, a házigazda De Graafschap 1-1-et játszott a Venlo ellen. A magyar fiatal végig a pályán volt.

Egy mérkőzésen dőlt el a csoportkörbe jutás az ausztrál Central Coast Mariners és a kínai Kuangcsu R&F mérkőzésén az ázsiai Bajnokok Ligájában. A kontinensnyi szigetországban rendezett találkozón a vendégek 3-1-re győztek, így a Vernes Richárdot vállsérülés miatt nélkülöző hazaiak nem jutottak tovább.

A román Ligakupa elődöntőjének első meccsén Kovács Zoltán klubja, a Dinamo Bucuresti 2-1-re kikapott a Pandurii otthonában. A magyar kapust nem nevezték a keretbe.

Olvasói sztorik