Nemzetközi foci

Mata, vagy Cazorla érkezhet Madridba

Az Atlético nyáron a középpályáját erősítené, és nem is kis nevek vannak a kalapban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A goal.com információi szerint az Atlético Madridnál már most elkezdtek munkálkodni, mert a nyáron egy bombaigazolást mindenképpen bejelentenének. Irányító pozícióba keresnek játékost a matracosok, és két kiszemeltjük is van. Mind a két játékos spanyol, és a Premier League-ben játszik. Az egyik név a kalapban Santi Cazorla, aki Diego Simeone személyes kérésére érkezne. Állítólag a tárgyalások már elkezdődtek, de Wenger valószínűleg nem engedné könnyű szívvel, hiszen fontos tagja az Arsenalnak. A 30 esztendős középpályás 24 bajnokin kapott lehetőséget, ahol eddig hatszor volt eredményes.
Ha nem jönne össze az igazolás, van egy másik kiszemelt is. A Manchester United középpályás Juan Mata. A szintén spanyol válogatott játékos 2014 januárjában érkezett a vörös ördögökhöz 37 millió fontért. Nem lehet azt mondani, hogy rosszul játszik Manchesterben, de valljuk be, azért a szurkolók többet vártak tőle. Mata eddig 20 bajnokin ötször volt eredményes, és valószínűleg egy komolyabb ajánlat esetén elengedné őt Louis van Gaal.

Mind a két játékossal nagyon jól járna az Atlético Madrid, hiszen spanyol nemezetiségűek, és a Primera División sem idegen a számukra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik