Nemzetközi foci

Oscar a Juve célkeresztjében

A brazil játékos a Pogba-üzlet részeként kerülhet Olaszországba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olasz és angol sajtóhírek szerint meglepő átigazolásra készül a Juventus, a Serie A címvédője ugyanis a Chelsea játékmesterét, Oscart nézte ki magának. Az olaszok állítólag azért nézelődnek élénken a magas áron kínált játékosok után, mert azzal számolnak, hogy Paul Pogba árából bőven költekezhetnek.

A Juve nyári kívánságlistáján három játékos szerepel: a dortmundi Henrikh Mkhitaryan és a manchester Adnan Januzaj mellett a Chelsea-s Oscarra is fáj a zebrák foga. A három kiszemelt közül nyilvánvalóan a brazil játékosért kell a legmélyesebben a zsebükbe nyúlniuk, ám Pogba távozása esetén ez is kivitelezhető.

Oscarnak 2019-ig van érvényes szerződése a londoni kékeknél, Jose Mourinho pedig a keret kulcsjátékosának tekint a 23 éves karmesterre.

A legfrissebb pletykák szerint ennek ellenére a Chelsea abban az esetben válna meg a brazil középpályástól, ha az alku részeként 75 millió font ellenében Pogba a Stamford Bridge-re teszi át a székhelyét. A londoniak ezzel komoly borsot törhetnének az MU orra alá, akik hiába csábítják régóta korábbi francia játékosukat, Pogba nem akar Manchesterbe igazolni.

A 21 éves gall középpályás ügynöke, Mino Raiola többször hangsúlyozta: többet ér játékosa, mint a világ legdrágább átigazolása, Gareth Bale.

– Paul győztes típus. Le akarja tenni nénjegyét a legjobbak között. 21 évesen a csapat vezére, erre kevesen képesek. Hol folytatja a jövőben? Bármelyik csapatban megállná a helyét. Akár nyáron is eljöhet a váltás ideje, de elképzelhető, hogy további egy-két évig Torinóban marad. Az átigazolása biztosan rekordot dönt majd – áradozott Pogbáról az ügynök.

Olvasói sztorik