Nemzetközi foci

Dzsudzsák csapata négy gólt lőtt

Pénteki gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A belga első osztály 26. fordulójában a KRC Genk az első és az utolsó előtti percben szerzett góloknak köszönhetően 2-1-re nyert a Westerlo otthonában. A vendégeknél Köteles László végigvédte a meccset.

Vereséggel kezdte a tavaszt Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków, amely a lengyel élvonal huszadik fordulójában 1-0-ra kikapott a Lechia Gdansk otthonában. A magyar védő kezdő volt és végigjátszotta a találkozót.

A holland másodosztály 25. fordulójában Vida Krisztofer csapata, a házigazda De Graafschap 3-1-re nyert a Maastricht ellen. A magyar fiatal végigjátszotta a meccset.

Az angol U21-bajnokságban a Hull City 3-1-re nyert a Hartlepool United ellen. A győztes csapat magyar kapusa, Bukrán Erik végigvédte a találkozót. A hullcitytigers.com tudósítása szerint fiatal honfitársunk többször is bravúrral védett, sőt volt egy hosszú kirúgása, amiből az egyik csapattársa majdnem gólt szerzett.

A Dinamo Moszkva 4-0-ra győzött a bolgár Liteksz Lovecs elleni felkészülési mérkőzésen. Dzsudzsák Balázs kezdő volt, az 59. percben lecserélték.

Olvasói sztorik