Nemzetközi foci

Elhalasztották Vanczák csapatának meccsét

Vasárnapi gyűjtőcikkünkben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A belga élvonal 25. fordulójában Köteles László csapata, a KRC genk hazai pályán 1-0-ra győzött az utolsó előtti helyezett Waasland-Beveren ellen. A magyar kapus végigvédte a találkozót, klubja a tabella hatodik helyén áll.

Gól nélküli mérkőzést hozott a görög élvonal 23. fordulójának rangadója a PAOK és a listavezető Olimpiakosz között. A vendégeknél felépült Jimenez kapus, ezért Megyeri Balázs megint a kispadra szorult.

A ciprusi élvonal 19. fordulójában az Omonia Nicosia 3-1-re nyert a sereghajtó Ayia Napa otthonában. A vendégeknél a magyar válogatott Leandro de Almeida végigjátszotta a találkozót, együttese a tabella harmadik helyén áll.

Tamás Krisztián együttese, a cseh Slavia Praha vasárnap a szerb FK Rad és az orosz Amkar Perm ellen is játszott edzőmeccset. A magyar védő utóbbi találkozón kapott lehetőséget: végigjátszotta a 0-0-ra végződő találkozót. Az első meccsen a keret másik fele bizonyíthatott, ott 2-1-re kaptak ki a csehek. Guzmics Richárd egy félidőt játszott a lengyel Wisla Kraków-ban; a magyar védő az első játékrészben volt a pályán a román CSU Craiova elleni, törökországi felkészülési mérkőzésen. A Wisla 2-1-re kapott ki.

Futács Márkó csak a kispadról nézhette, ahogy csapata gálázik hazai pályán. A török Mersin Idman Yurdu 6-2-re nyert a Kasimpasa ellen a bajnokság 19. fordulójában.

Vanczák Vilmos együttese, az FC Sion a lichtensteini Vaduz vendégeként kezdte volna a svájci bajnokság tavaszi idényét. A 19. fordulóban kiírt találkozót azonban a fagyott talaj és a havazás miatt el kellett halasztani.

Olvasói sztorik