Nemzetközi foci

Hazatér a mellőzött brazil

A Manchester United középpályása, Anderson hétfőn aláírhat a Internacional együtteséhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Mail információ szerint a Manchester United brazil középpályása, Anderson jelenleg Brazíliában tárgyal, és hétfőn aláír az Internacional együtteséhez. Ha a 26 éves brazil játékos átmegy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, akkor minden bizonnyal elhagyja a Vörös Ördögöket.

Anderson 2007-ben, a Portóból került Manchesterbe, és a világ egyik legjobb fiatal játékosaként tartották számon, aki előtt fényes jövő állhat az Old Traffordon. Az első két év jól sikerült a fiatal brazil számára, de aztán a sok sérülése után azt pletykálták róla, hogy súlyfelesleggel küzd. A legutóbbi két szezonban már alig-alig lépett pályára, tavaly a Fiorentinában szerepelt kölcsönben, de az olaszoknál sem tudta beverekedni magát a kezdőbe. Az idei bajnokságban mindössze kétszer, egyszer csereként a Ligakupában, egyszer pedig csereként a Premier Leuage-ben játszott.

A Manchester Unitedhez nyárig köti szerződés, de túlzottan magas fizetése miatt a Vörös Ördögök hajlandóan ingyen elengedni, a melőzzött középpályást.

Olvasói sztorik