Nemzetközi foci

„A MU-ból rengetegen fognak távozni.”

Anderson azt jósolja, tömeges kivonulás várható Manchesterből.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A brazil játékos úgy véli, David Moyes alulteljesítő csapatából a nyáron többen is távoznak, köztük például Nani, hogy új kihívásokat keressenek – olvasható a goal.com-on.
A Manchester Unitedból kivetett Anderson jóslata szerint többen elhagyják az Old Traffordot a szezon végén.
A brazil, aki a januári átigazolási időszakban került kölcsöne a Fiorentinához, arra figyelmeztet, hogy sok lehet a távozó, akik nem elégedettek a keret jelenlegi teljesítményével és új kihívások után néznek.
Anderson hét évvel ezelőtt igazolt a Unitedhez Portóból, azonban nem sikerült álladó helyet kivívnia az új menedzser, Moyes irányítása alatt.
Habár a győzelem megízlelése még várat magára Anderson számára, reméli, hosszú távon a Serie A-ban tud maradni és további távozókra számít, akik már most is kifelé kacsintgatnak.
„Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak eligazolni” – mondta.
„Különösen olyan játékosok, mint én magam vagy Nani, akik már hét-nyolc éve Manchesterben vannak. A MU egy hatalmas klub, egy olyan, amely mindent megtesz a játékosaiért, de néha egy futballista új élményekre vágyik, meg akarja tapasztalni, máshol milyen a foci és tanulni is akar.”
„A Unitedban játszani nagyszerű volt, ez egy előkelő klub sok sikerrel a történelmében. De hét-nyolc évig ott voltam, most a Fiorentinában szeretné megmutatni a képességeimet. Nagyon köszönöm a Manchesternek, amit kaptam tőle, de most már itt kell bizonyítanom.”

Olvasói sztorik