Nemzetközi foci

Sturridge: Gerrard irányítja majd a Liverpoolt

A liverpooli legenda szezon végén Los Angelesbe költözik, de csapattársa tudja: a búcsú nem végleges.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Steven Gerrard a szezon végén csatlakozik a LA Galaxyhoz, ám Daniel Sturridge bízik abban, hogy az angol válogatott korábbi kapitánya csak rövid kitérőt tesz az Egyesült Államokban. A fiatal támadó szerint példaképe hamarosan visszatér a Szigetországba és a Liverpool kispadján foglal helyet.

– Nincsenek szavak arra, mit tett Steven a Liverpoolért és az országért – mondta Sturridge a BBC rádiónak. Még mindig ő a példaképem, felnézek rá és szerintem a keret többi tagja is, nagyon fog hiányozni mindenkinek. Gerrard olyan személyiség, aki segített fejlődni, neki köszönhetően tapasztalttá váltam, nem mellesleg jobb ember és futballista lettem az oldalán. Úgy gondlom, még mindig ő a világ egyik legjobbja, a pályán és az öltözőben is nehéz lesz pótolni. Megtiszteltetés volt vele játszani, nagyon csalódott vagyok, amiért távozik. Ugyanakkor biztos vagyok abban is, egy nap Gerrard irányítja majd a Liverpoolt.

Sturridge sérüléséről és várható visszatéréséről így mesélt:

– Újra jól érzem magam, egészséges vagyok, alig várom, hogy visszatérhessek a pályára és játszhassak. Mentálisan sokat fejlődtem az elmúlt időszakban.

Olvasói sztorik