Nemzetközi foci

Manchester United: 150 milliós nagybevásárlás jöhet

A vörös ördögök jövő nyáron öt sztárjátékost csábítanának az Old Traffordra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Brit sajtóhírek szerint a Manchester United jövő nyáron újabb nagybevásárlást hajthat végre: Mats Hummels, Diego Godin, Kevin Strootman, Dani Alves és Arjen Robben is Vörös Ördög lehet, az öt játékosért közel 150 millió fontot szán a vezetőség.

A manchesteri kispadon nyár óta Louis van Gaal már közel 200 millió fontot költött új játékosokra, és a gyenge szezonkezdés után, a csapat pillanatnyilag a PL tabella 4. helyéig kapaszkodott. A holland szakember törekvése ugyanakkor egyértelmű: teljesen újjáépíteni és átalakítani az MU-keretet. A Telegraph értesülései szerint van Gaalt biztosították arról, hogy újabb 100 millió eurót áll rendelkezésére, amit új játékosok leigazolásra fordíthat.

A Guardian úgy tudja, középső védő poszton továbbra is dortmundi Mats Hummels szerepel a kívánságlista élén, mellette pedig az Atl. Madridból Godin aláírására vágynak. A védelem szélső pozíciójába a támadó szellemű Dani Alves érkezhet, aki korábban már utalt arra: hajlandó távozni Barcelonából.

A középpályát és a támadó szekcióját két holland játékossal erősíteni meg van Gaal. A nagy kedvenc, Kevin Strootman érkezéséről régóta hallani lehet, igaz, a Roma nagyon nem akar megválni a csapat eszétől. Van Gaal ugyanakkor rajong honfitársáért, illetve ugyanez elmondható az Arjen Robbenhez fűződő viszonyáról is. Szigetországi sajtóhírek szerint a Bayern szélsője az MU-kívánságlista élére ugrott.

Olvasói sztorik